28 februarie 2012

**Mărar...

Mărarul dă o savoare deosebita mâncărurilor dumneavoastră și probabil mulți dintre voi nici nu pot imagina gustul anumitor preparate fără mărar.Totuși beneficiile lui nu sunt doar culinare:mărarul combate insomnia,stimulează digestia și înlătură tulburările menstruale.
    
Este la îndemâna tuturor să consume mărar proaspăt sau uscat adăugându-l în salate și mâncăruri gătite.Planta este o sursă importantă de antioxidanți, carbohidrați, minerale, proteine, fitoestrogeni și de aminoacizi, fiind de real ajutor în profilaxia unor boli...


   Unul dintre efectele adverse ale consumului de mărar este fotosensibilitate.
Astfel,consumat în exces înainte de expunere la soare, poate favoriza apariția arsurilor și erupțiilor în cazul persoanelor cu alergia la soare.









Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *